tisdag 9 juni 2009

RÅM

Torsdag
Middag med RKUF på Oasen där vi åt så mycket att vi knappt kunde röra oss, inklusive toblernefondyn, yummy. Därefter bar det av till knutan för tåg till ängelholm. tiden gick någorlunda snabbt där jag och charly hann prata om det mesta med sällskap av matilda till bjuv. Sen var det en halvtimmes väntan på att byta tåg och det måste varit ungefär när jag frös röven aav mig och natttåget var försenat som jag tänkte att vafan jag vill ju inte. Men efter att ha hoppat på natttåget så fanns det ingen återvändo. somnade nog i ca 4-5 timmar och vaknade upp i stockholm för ännu ett tågbyte till sundsvall. sen sov jag hela vägen till sundsvall.

Fredag
det blev promenad till folkets hus där vi satt och väntade till halv 12 på lunch, illa n0g kom jag på att det var vegetarisk kost hela helgen, något som faktiskt tog rätt hårt med tanke på att jag älskar kött... Det blev en del möten,en del tal, lite gruppövningar och middag, rätt trevligt faktiskt! Därefter kom en av de jobbigaste stunderna i sundsvall, vägen till vandrarhemmet vi alla (130 personer) bodde på. Detta på grund av att det fanns runt 134455o44 trappor att gå upp för tills man var framme, jag har sällan varit så slut i benen. trapporna resulterade i träningsvärk nästa dag. Det blev en del prat för att gå och sova vid 12.

Lördag
Kl 7 var det uppstigning, något jag vid denna tidpunkt inte längre är van vid. det blev frukost och en kall dusch för att bli människa igen, fyfan vad trött jag var. Men när vi kom till folkets hus efter att ha gått ner för alla trappor, var det dax för diskussioner och det var helt underbart att omges av människor som hade åsikter om allt! Vilken känsla alltså...
Senare blev det en manifestation på stan där det var massa folk som firade nationaldagen. vi skulle värva lite människor och till slut när jag var ensam och vilse hittade hakim mig, tur för honom... sen träffade vi även anders och hade sjukt skoj ihop. Det blev en del till möten, middag och sen fotboll, vilken stämning det va på fotbollen haha helt sjukt... jag tror att det egentligen är här mitt intresse för sport började. Det blev en del snack med olika männiksor och till slut blev det en deal mellan mig och hakim att inatt ska vi fan äta kött! Lättare sagt ön gjort.
Vi yrade runt vid 12 tiden genom hela sundsvall i sälsskap av anders och en till tjej och hamnade till slut efter 1 timme i stan, något som skulle ha tagit 15 minuter om vi gått direkt dit. Det blev underbar kebab!:D och jag fick massa lyckokänslor, detta tills jag insåg att vi faktiskt måste upp för de jävla trapporna. så ajg och hakim och tjejen tog en taxi upp, ett av de smartaste besluten ever, sjukt nice, bara det att vi fick vänta på taxi i en halvtimme. Sen var det läggdax efter en inbjudan till stalkerns säng, usch.. ne tack jag behöver sova sa jag.

Söndag
Blev massa val och rösning från 9-1.
Därefter blev det tackande och avslut vid 2 började jag och charly leta efter bishops arms som var stängt till 4 så vi gick till oleryes (stavas nog inte så) med the stalker. Satt mest och ttitade på tennis medan jag lät de prata om folkpartiet, mindre prat desto bättre:P därefter kom det in en 180 g hamburgare som var helt fantastisk! Det blev också ett glas vin till maten (misstag?).
på tåget satt jag och pratade med X som jag inte minns namnet på, varav jag blev väldigt åksjuk ch var tvungen att byta kupe eftersom vår luktade mat, somnade på någon annans plats och vaknade av att en kille stirrade på mig, sjukt konstigt:s. Blev också frågad om legg då konduktören trodde att jag var över 26, jag ser redan gammal ut, kul...
Natttåget gick något bättre men kunde inte somna så satt och lyssnade igenom min iopd, sen blev det kl 6 och byte av tåg i lund och så var man hemma, skönt, pussade på emma hälsade på pappa och gick och la mig.

allt som allt har det varit en fantastik helg:D

Inga kommentarer: